Virginia Ryan White Cross-Parts Collaborative Quality Management Advisory Committee (QMAC) Meeting Wednesday, May 15, 2024

Time: 8:00am to 4:00pm

Location: Hotel Madison 710 S. Main St, Harrisonburg, VA 22801

Invitees: QMAC Members

Goals: Share best practices related to the Virginia Ryan White Quality Improvement activities and discuss strategies to improve the QMAC infrastructure.

Time	Allocated time	Speaker/Facilitator	<u>Topic</u>
8:00am	60 minutes	All	Registration Coffee/Breakfast
9:00am	15 minutes	QMAC Co-Chair Juan Pierce	Welcome & Introductions
9:15am	30 minutes	Camellia Espinal/ Tinika McIntosh-Amouzouvi	VDH Updates
9:45am	30 minutes	Tom Salyer	Education Moment VACAC Overview
10:15am	15 minutes	Consumer	Consumer Story
10:30am	15 minutes	Break	
10:45am	45 minutes	Tinika McIntosh-Amouzouvi/ Hunter Newland	RWHAP B Performance Measures by Service Category/ GY23 Demographic Summary
11:30 am	25 minutes	Lynea Hogan/ Camellia Espinal	GY24 QIP Template and Data Package Review
11:45 am	5 minutes	QI Subcommittee	CQM Assessment Tool
12:00pm	60 minutes	LUNCH	
1:00pm	90 minutes	All	Subcommittees: Attendance and Establish GY24 Work Plan
2:30pm	15 minutes	Julius Hambule	Subcommittee Report Out
2:45pm	15 minutes	Break	
3:00pm	30 minutes	RW Part A (EMA, TGA) RW Part C (Carilion, VCU, EVMS, UVA, CAN, CAHN, MW, Inova) RW Part D (UVA, Inova) RW Part F (VCU, Inova)	Virginia Ryan White Cross-Parts Updates
3:30pm	30 minutes	Allison Green	Open Questions & Parking Lot Wrap-up
4:00pm		QMAC Co-Chair Juan Pierce	Adjournment